Gépjármű tisztítás / fertőtlenítés zuglói autószervizünkben

A személygépjárművek szellőző rendszerében és belterében fellelhető gombák, atkák, baktériumok, vírusuk elpusztítását vállaljuk szakszerű módon. Minősített ózongenerátoros berendezéssel, rövid határidővel.

Egyeztessen velünk időpontot:

minden hétköznap 8-17:00 között:

+36 1 363 1018,
+36 20 99-555-11

Mikor ajánlott az ózongenerátoros gépjárműtisztítás?

dohányfüst megszüntetése

DOHÁNYFÜST MEGSZÜNTETÉSE

Az autóban való dohányzás szagát a belső textíliák “átveszik”, a szellőztető, fűtő rendszer járataiba elterjed. Talán pont az eladás előtt érdemes a szagtalanítás, így vonzóbbá tehetjük az adott gépjárművet, hiszen ma már értékrontó tényező egy bűzös autó a piacon.

eb, házi kedvenc szag megszüntetése

KUTYA ÉS EGYÉBB HÁZI KEDVENC SZÁLLÍTÁS

Különösen az eb által maga után hagyott szag oldható meg ezáltal, ezzel konfortosabbá válik az autó használata amikor éppen nem szállítjuk házi kedvenceinket.

Használt autó vásárlás

HASZNÁLT GÉPJÁRMŰ VÁSÁRLÁS

Így megelőzhetjük, hogy bármilyen fertőzést, nem látható kórokozónak is az új tulajdonosai legyünk, valamint a kellemetlen szagokat is kiírthatjuk autónkból.

klíma rendszer tisztítása

MEGFÁZÁS, FELSŐLÉGUTI MEGBETEGEDÉSEK IDEJÉN

Baktériumok, vírusok megállnak az autó hűtő-fűtő csöveiben és a felhúzott ablakok mellett visszakerülnek az autó légterébe. Betegen visszafertőzzük magunkat, családtagjainkat.

Fontos információk a szolgáltatásról:

  • Egy átlagos nagyságú személygépjármű esetén az ózongenerátoros tisztítás kb. 30 percet vesz igénybe. Minnél nagyobb az autó beltere, ez annál több időre lehet szükség.
  • A tisztítás nem jár megbontással, szétszedéssel a gépjármű sértetlen marad.
  • Az autóban és környékén (védő felszerelés nélkül) ember élőlény (pl.: házi kedvenc) nem tartózkodhat. Az ózon gáz mérgező, pusztító hatással van az élő szervezetekre.
  • A tisztítást követően átszellőztetésre van szükség, ami átlagosan 15-30 perc.
  • Az átszellőztetés után a gépjármű használható, egészségre továbbiakban nem káros.
  • FONTOS! hogy az autót járó motor mellett, szellőztető ventilátort bekapcsolva árasztjuk el ózon gázzal, így garantált a gáz szétterjedése a gépjárműben. Némi üzemanyag a gépjárműben fogyni fog ezáltal.
  • FONTOS! minden a gépjárműben hagyott élelmiszer, élő szervezet (pl.: növény) károsodik. Ezeket a tisztítás előtt vegyük ki az autóból.