Napjainkban a jól felszerelt műhelyhez hozzá tartozik egy eszköz, mellyel a futómű gyári geometria paramétereit beállíthatjuk.

A futómű állítás nem új fogalom, hiszen régebben is rendelkezésre álltak a mechanikus eszközök, később optikai illetve infrás futómű állítok is.

jb-logo-metal

 

A technika fejlődésével, a mérések pontosságának is jóval precízebbnek kell lennie.

Éppen ezért szükséges a mai modern technológiának megfelelő PC alapú min. 4 mérőfejes futómű állító, mely lehet lézeres, CCD kamerás, bluetooth-os stb.

A lényeg, hogy a mérést elősegítse beépített adatbázissal, 3D-s ábrákkal mérési értékek dokumentálhatóságával, mely tartalmazza az állítás előtti és utáni állapotot a gyári paraméterekhez viszonyítva.

3d futóműállítás


A komplex szolgáltatás ügyfél szemmel mindig szimpatikusabb, hiszen senki nem szeretne egy összekötő gömbfej cseréje után még külön futóművest keresgélni – vagy fordított esetben futómű állítás előtt derül ki a gömbfej hibája azt helyben célszerű kicserélni.

 

Adott esetben egy komplett új gumigarnitúra felszerelését követően egy hibás paraméterekkel rendelkező futómű rohamos ütemben használhatatlanná teszi a gumiabroncs futófelületét, ezzel jelentős anyagi kárt okozva.

Futómállításhoz vegye fel
velünk a kapcsoaltot!

Írjon üzenetet:

  Ön neve / cégnév (kötelező)

  Email cím

  Telefonszám (kötelező)

  Üzenet

  Vagy vegye fel a kapcsolatot egyéb elérhetőségeinken:

  Elérhetőségeink